Het projectteam van het SCALE-UP project heeft een trainingsprogramma ontwikkeld voor regionale belanghebbenden in de bio-economie. BEON neemt als cluster in het SCALE-UP project deel. Dit geeft haar deelnemers de gelegenheid om deel te nemen aan het online trainingsprogramma, te beginnen met 3 sessies over het onderwerp “Efficiënte regionale biomassalogistiek en -infrastructuur”:

  • Sessie 1 “Introduction to challenges of biomass logistics” op 7 september (9:00-12:00)
  • Sessie 2 “End-users’ challenges in the local value chain” op 26 september (9:00-12:00)
  • Sessie 3 “Duurzaamheid en beleidsdrijvers voor een regionale bio-economie” op 19 oktober 2023 (9:00-12:00)

Presentaties worden gehouden in het Engels met live vertaling (ondertitels).Tijdens elk van de sessies worden break-out rooms in verschillende talen gefaciliteerd om de lessen te delen en de discussies te verdiepen.

Waarom meedoen?

Als speler van een biomassawaardeketen biedt dit trainingsprogramma deelnemers de mogelijkheid om in contact te komen met spelers in andere EU-regio’s, meer te weten te komen over beste praktijken en ideeën uit te wisselen om lokale biomassavoorzieningssystemen te verbeteren.

Meer informatie

Zie voor meer info het programma voor de eerste sessie op 7 september, en de uitnodiging met de trainingsdata en de belangrijkste onderwerpen van het trainingsprogramma. Voor vragen kunt u terecht bij de coördinator. Deelname is zonder kosten. Vul hier het formulier in om in te schrijven.