AGENDA

AGENDA

AGENDA

Evenementen in april 2023

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag
maandag 27 mrt
dinsdag 28 mrt
woensdag 29 mrt
donderdag 30 mrt
vrijdag 31 mrt
zaterdag 1 apr
zondag 2 apr
maandag 3 apr
dinsdag 4 apr
woensdag 5 apr
donderdag 6 apr
vrijdag 7 apr
zaterdag 8 apr
zondag 9 apr
maandag 10 apr
dinsdag 11 apr
woensdag 12 apr
donderdag 13 apr
vrijdag 14 apr
zaterdag 15 apr
zondag 16 apr
maandag 17 apr
dinsdag 18 apr
woensdag 19 apr
donderdag 20 apr
vrijdag 21 apr
zaterdag 22 apr
zondag 23 apr
maandag 24 apr

15:00: Cogas, Almelo


dinsdag 25 apr

Deelnemersvergadering

BEON-deelnemers komen twee maal per jaar bijeen om zaken te bespreken van gezamenlijk belang. We blikken terug op het afgelopen jaar en bespreken de belangrijkste aandachtspunten voor 2023.

Centraal dit voorjaar staan de veranderingen in de landbouw en de gevolgen voor groen gas productie in Oost-Nederland. Jesse Oosterwijk van de provincie Overijssel zal vertellen over het initiatief van de provincie om samen met Gelderland en andere zandprovincies, innovaties in de veeteelt aan te jagen. Hij denkt graag met ons mee over de positie met mestvergisting daarin en hoe we deze kunnen versterken. Vanuit onze werkgroep mestvergisting zal verslag worden gedaan over hun werkzaamheden. Gewerkt wordt aan een afwegingskader voor de agrarische sector voor mestvergisting en een position paper over het onderwerp, vooral met het oog op duurzaamheid.

Aanvang 15.00 u.

 

woensdag 26 apr
donderdag 27 apr
vrijdag 28 apr
zaterdag 29 apr
zondag 30 apr

OVERZICHT

 • dinsdag 27 feb

  Cogas, Almelo

  Workshop biogashubs - infrastructuur

  Gecombineerde NEO-RES Werkplaats en BEON workshop over de infrastructuur van biogashubs en de aansluiting op de infrastructuur voor aardgas en electriciteit. Georganiseerd door de provincie Overijssel en BEON met bijdragen van netwerk deskundigen en biogasexperts. De bijeenkomst is speciaal bedoeld voor gemeenteambtenaren en BEON-deelnmers. Aanvang 14.00 u.

   

 • dinsdag 12 mrt

  On-line

  Training webinar nutrient recycling - session 1

  Training course for the development of the regional bio-economy. Start: 09.30 am. No fee for BEON-members. Part of the SCALE-UP programme in which BEON participates (via BTG).

   

 • woensdag 20 mrt

  Cogas, Almelo

  Deelnemersvergadering

  BEON-deelnemers komen twee maal per jaar bijeen om zaken te bespreken van gezamenlijk belang. We blikken terug op het afgelopen jaar en bespreken de belangrijkste aandachtspunten voor 2024.

  Aanvang 15.00 u.

   

 • donderdag 4 apr

  On-line

  Training webinar nutrient recycling - session 2

  Training course for the development of the regional bio-economy. Start: 09.30 am. No fee for BEON-members. Part of the SCALE-UP programme in which BEON participates (via BTG).

   

 • maandag 8 apr

  Theater Raalte

  Mestvergistingsbijeenkomst

  Tijd: 13.00 u - 16.00 u.

  Rabobank bijeenkomst voor agrarische ondernemers. Gezamenlijke organisatie met BEON. Met inleidingen van Rabobank, Energiefonds Overijssel en BEON-deelnemers. Programma wordt nog bekend gemaakt.

   

 • dinsdag 16 apr donderdag 18 apr

  Oostenrijk - Duitsland

  Studiereis

  Studiereis langs bio-energie en biobased productie faciliteiten tussen Linz en Straubing. Gratis deelname voor BEON-deelnemers (met uitzondering van reis- en verblijfskosten). De studiereis maakt deel uit van het SCALE-UP programma waar BEON aan deelneemt.